Webdesign

Frederika maakt full responsive websites met de CMS-en Joomla! en WordPress. CMS staat voor content management systeem. Een CMS kan je zien als het controlepaneel voor je website waarmee je alle artikelen, menu's, formulieren en de complete weergave van de site aanstuurt.

Voor elke website maakt Frederika een (Joomla!) template of (WordPress) thema op maat. Helemaal naar jouw eigen wensen en conform je huisstijl.

Heb je al een Joomla! of WordPress website maar wil je graag een nieuwe frisse uitstraling? Ook dan is een maatwerk template of thema de ideale oplossing. Frederika maakt ook 'losse' templates / thema's.

Waarom Joomla! & WordPress?

Joomla! is een stabiel CMS en is tot in het oneindige uitbreidbaar met vacaturebanken, Google Advertenties, foto- en videoplayers, forums, formulieren etc. etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een Joomla-tool voor! Als de website eenmaal is opgeleverd is het onderhouden en actualiseren van de inhoud heel eenvoudig. Je plaatst en wijzigt via de voorkant van je website makkelijk artikelen in een Word-achtige omgeving.

WordPress is vooral ideaal als je wilt bloggen. Veel en vaak nieuwe content (posts) plaatsen waar men graag reacties op ontvangt. Dat is met name in WordPress goed uitgewerkt en daar is dit CMS oorspronkelijk ook voor bedacht. Je kunt een nieuwe post met 1 muisklik plaatsen op je website, op Facebook, op Twitter, enzovoort. Actie, reactie, interactie.

WordPress wordt veel gebruikt door schrijvers, fotografen, nieuws- en informatiewebsites.

Natuurlijk krijg je op de websites van Frederika tot een maand na oplevering volledige ondersteuning. Wil je het (technisch) onderhouden niet zelf doen? Geen nood. Frederika kan de website voor je onderhouden. Voorbeelden van websites gemaakt door Frederika vind je in de portfoliomap.

Kosten van een website

Omdat een Joomla! of WordPress website grotendeels gebruik maakt van freeware (gratis software) is een Joomla! of WordPress website relatief goedkoop. Al vanaf € 295,-- heb je je eigen website. Dat is inclusief Wordpress of Joomla! installatie, een homepage en een maatwerk responsive template. Elke extra pagina kost € 49,--. Je kunt nu zelf je website gaan vullen met teksten of dit laten doen door Frederika. Je hebt ook nog een domeinnaam (www.jeeigendomeinnaam.nl) en plekje op een server nodig om de website op te zetten. De kosten daarvan hangt af van de host die je kiest. Frederika werkt graag met Topservers als host voor websites en voor de domeinregistratie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Frederika.