Meer klanten met een Social Media Strategie Plan

Social Media, je kunt er niet meer omheen. Alleen een website of adverteren in de krant werkt niet meer. Wil je meer klanten? Meer likes? Meer omzet? Dan is het tijd om een Plan te maken. Een Social Media Plan.

Social Media lijkt een grote kluwen zonder begin of eind. Hoe breng je je boodschap onder de aandacht. En waar? En wat dan precies en wanneer? En wie zit waar? En hoeveel tijd kost dat wel niet? Allemaal vragen die beantwoordt moeten worden.

In een Social Media Strategie Plan worden al deze vragen beantwoord. Met dit Plan breng je structuur aan in je Social Media activiteiten en kom je tot een zinvolle en effectieve integratie met je totale bedrijfsstrategie.

Zo zorg er voor dat je website, je Facebook-pagina, je Nieuwsbrief, je Twitter-account etc. naadloos op elkaar aansluiten. Een herkenbare (huis)stijl en uitstraling.

Dat klinkt als een plan! Een Social Media Strategie Plan.

Legio Terra Communicatie neemt je de zorg uit handen en maakt in nauw overleg een Social Media Strategie Plan voor je. Je kunt vervolgens zelf het Social Media Plan uitvoeren of de uitvoering over laten aan Legio Terra Communicatie. Meer weten? Neem contact op en je hebt het begin van de kluwen te pakken.