Het Groene Slotje

lock-8Groen … ik ben dol op groen. Alle Legio Terra Communicatie websites worden groen gehost. De servers draaien op groene stroom. Hoe meer groen hoe liever.

Wat wil nu het geval …

Al een paar jaar heb ik een webwinkel. Alles loopt prima. Ik heb nog nooit van een klant gehoord dat er oneigenlijk gebruik werd gemaakt van de bestel- of betaalgegevens die ze mij sturen via de webwinkel. Ze kunnen veilig betalen met iDeal of, voor nog meer klantbescherming, via PayPal. Mijn webwinkel wordt ook goed gevonden door Google.

Maar privacy, klantbescherming en vindbaarheid kan altijd beter. Gelukkig denkt mijn hosting bedrijf Topservers er ook zo over. Dat is fijn voor de bezoekers en voor mij, want ze boden mij als webwinkel-eigenaar een mooie optie ... SSL! Een app voor je web zeg maar.

Lees meer...

De 'Gratis' website

Gratis-300x300Ik zie veel midden en klein bedrijven worstelen met hun website. Slechte teksten, volkomen onbegrijpelijke navigatie. Verkeerde en op het scherm onduidelijke lettertypes. Dode linkjes, of helemaal geen linkjes. Mijn handen jeuken om daar mijn vingers achter te zetten. Zal ik ze eens schrijven … of bellen misschien? Dat ik ze kan helpen om meer klanten te vinden via hun website. Of is dat raar?

Ieder bedrijf heeft klanten nodig, ook ik. Ik kan bedrijven helpen meer klanten te vinden, meer likes te krijgen op Facebook, meer volgers op Twitter. Ik kan een bedrijf best 'verkopen'. Per slot van rekening heb ik daar voor doorgeleerd. Mijn klanten zijn tevreden. Blij met hun website en/of Facebook-pagina. Maar ik heb een makke … ik vind het lastig om mijzelf te verkopen. Ik ga dan ook geen verkoopverhaaltjes schrijven, maar verhaaltjes – of blogs zo je wilt – over wat ik doe en wat ik leuk vind om te doen. En wat ik zo al meemaak in de wereld van de communicatie.

Lees meer...

Zoeken ...

facebook-graslinkedin-grastwitter-gras